InterSystems is de drijvende kracht achter de belangrijkste applicaties ter wereld

Over InterSystems

Intersystems is een wereldwijd leverancier op het gebied van digitale zorgplatformen, EPD en Integratie software. Voor de zorgsector heeft InterSystems twee oplossingen, IRIS for Health en HealthShare. De producten kunnen zelfstandig en in combinatie met elkaar ingezet worden, en zorgen wereldwijd voor 40 miljoen patiënten. In New York verzorgen wij de uitwisseling van medische gegevens van 20 miljoen patiënten met ons Healthshare platform. In Nederland zijn wij o.a. bekend van het Landelijk Schakel Punt van VzVz.

Onze ervaring met MedMij-label en PGO’s

ITvisors en Intersystems hebben de gehele MedMij certificering in opdracht van VzVz succesvol afgerond, wat heeft geresulteerd in het MedMij-label voor het LSP+ van VzVz. Op dit moment draait het LSP+ in een gecontroleerde en nog kleinschalige productie omgeving waar een MedMij gecertificeerd PGO de medicatiegegevens van een patiënt kan opvragen.

ITvisors samen met Intersystems hebben ervaring en expertise om de zorginstellingen te helpen bij het behalen van hun MedMij-label.

Naast de op IRIS4Health gebaseerde Authorisatie- en Resourceserver voor MedMij biedt InterSystems ook een ook directe koppelingen aan met bijvoorbeeld Chipsoft, EPIC, Nexus en andere EPD’s.

Onze partners

Onze passie, jouw voordeel!

Onze belangrijkste passie? Jou succesvol maken. Daarom werken we al jaren met dezelfde partners en klanten. Omdat we een private onderneming zijn, kunnen we onze aandacht voor de volle 100% richten op onze klanten en partners. De enige investeerders die we dienen, zijn de klanten die in onze software investeren en rekenen op onze goede ondersteuning.

Lees verder

Ondersteuning

Wij doen het anders!

Onze klanten kunnen rekenen op deskundige technische ondersteuning, 24 uur per dag en zeven dagen per week. We beschikken over ondersteuningsadviseurs in 15 landen over de hele wereld en hebben specialisten in dienst die vloeiend Engels, Spaans, Portugees, Italiaans, Welsh, Arabisch, Hindi, Chinees, Thais, Zweeds, Koreaans, Japans, Fins, Russisch, Frans, Duits, Hebreeuws en Hongaars spreken. Iedere klant krijgt onmiddellijk ondersteuning van een gekwalificeerde ondersteuningsspecialist die al het mogelijke zal doen om je te helpen met je vraag.

Lees verder

InterSystems is erkend door Top Analisten

Wil je meer weten? Contacteer gerust je lokale accountmanager:

Robert Eggermont
Robert.eggermont@intersystems.com

Intersystems Updates

Video's

Downloads

pdf
Het Landelijk Schakelpunt+ (LSP+)

Op het kruispunt van de uitwisseling van zorgdata

LSP+ heeft het MedMij-label behaald met behulp van InterSystems en Itzos.

Download
pdf
Interoperabiliteit met het MedMij koppelpunt

De ervaringen op de weg naar de rol van DVZA

Ontdek de juiste stappen om een weloverwogen beslissing te nemen als je DVZA wilt worden of dit uitbesteden.

Bekijk de opname
pdf
Het Landelijk Schakelpunt (LSP)

Snelle en veilige uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorgverleners

Het Landelijk Schakelpunt (LSP) mogelijk gemaakt dankzij InterSystems HealthShare.

Download